Over 50.000,- til mestringssenteret

Ifjor samlet Fløymila, sammen med deltakere og sponsorer, inn 50.000,- til Stine Sofies Stiftelse. 320 barn har allerede fått tilbud fra verdens første og eneste kurs- og mestringssenter for voldsutsatte barn. Les tilbakemeldingen fra Kristin hos Stine Sofie Senteret her.

Foto: Stine Sofie Senteret

Foto: Stine Sofie Senteret

"Fløymila 2016 sørget for over 50 000kr til Stine Sofie Senteret i Grimstad. Verdens første og eneste kurs- og mestringssenter for voldsutsatte barn. Til nå har over 320 barn fått tilbudet.
Pengene gikk til instrumenter og lydanlegg! Dette blir brukt flere ganger hver uke til vanvittig glede for både store og små, og mange barn har fått oppleve fantastiske øyeblikk på scenen til full applaus fra salen! Tusen takk til alle som bidro og til Fløymila som gjorde dette mulig💙"

-Kristin Stokke, Stine Sofie Senteret

 

Også i år har vi (Fløymila) samarbeid med Stine Sofies Stiftelse. Vi har derfor valgt å gi 20% av startkontingenten til dem, og håper å kunne samle inn det samme beløpet i år.

Kristian Thomassen